Nu-i niciodata prea tarziu sa crezi in vise si sa-ti manifesti cele mai frumoase sentimente. Trupa Veche i-a rasplatit pe cei care considera ca viata e minunata si merita traita din plin cu un concert 100% live, joi seara, de la ora 20:00.

Prilejul a fost premiera primului videoclip al trupei, realizat pentru piesa "2x2". Terasa "La Motoare" devenise neincapatoare pentru toti cei veniti sa-i asculte pe Liviu Manescu (bas), Razvan Lupu (tobe), Traian Balanescu (pian si claviaturi), Matei Damian - Ulmu (chitara), Oana Maria Stoica si Cristi Bondor (solisti vocali). Gabi Cotabita a ascultat cu interes si entuziasm prestatia trupei.


ENTUZIASM. Un grup de vreo 10-15 tineri au dansat pe tot parcursul concertului, vibrand mai ales la melodia "Deci 20": "Deci, am douazeci de ani si sincer nu mi-e bine, asta e.../ Deci, timpul nu m-ajuta, mai vreau sa stau putin la 18". "Puteti sa va luati iubitul sau iubita in brate ca sa ascultati urmatoarea melodie", a spus Cristi, solistul vocal, inainte de cea de-a treia piesa, "Kathy". La un moment dat, din prea mult zel (si sarituri) acesta s-a impiedicat pe scena. "Poate ar trebui sa punem o scandura in acest loc", a spus el cu naduf cateva piese mai tarziu.