Reprezentativa feminina a tarii noastre a pierdut si cel de-al doilea joc amical cu Norvegia, disputat joi, scor 26-29, dupa ce, cu o zi inainte, nordicele se impusesera cu 30-26. Daca in prima partida tricolorele au condus ostilitatile majoritatea t
Reprezentativa feminina a tarii noastre a pierdut si cel de-al doilea joc amical cu Norvegia, disputat joi, scor 26-29, dupa ce, cu o zi inainte, nordicele se impusesera cu 30-26. Daca in prima partida tricolorele au condus ostilitatile majoritatea timpului, de data aceasta norvegiencele, detinatoarele titlului european si principalele favorite ale Campionatului Mondial care va avea loc in Franta, in perioada 2-16 decembrie, s-au aflat in avantaj din primul si pana in ultimul minut. Pentru Romania au inscris Ardean (9 goluri), Galca (6), Maier (5), Lecusanu (2), Meirosu (2), Bese (1), Puscasu (1). Antrenorul Gheorghe Tadici nu a putut-o folosi nici in acest meci pe Steluta Luca, interul dreapta si capitanul echipei nationale acuzand dureri la spate. Pana la CM, Romania va mai participa la Cupa Panonia, Trofeul Carpati si la Cupa Mondiala.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.