Banca centrala a Marii Britanii, Bank of England, a decis joi sa mentina dobanda-cheie la nivelul maxim al ultimilor sase ani, de 5,75%, in conformitate cu asteptarile analistilor, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Scaderile accentuate de pe pietel
Banca centrala a Marii Britanii, Bank of England, a decis joi sa mentina dobanda-cheie la nivelul maxim al ultimilor sase ani, de 5,75%, in conformitate cu asteptarile analistilor, relateaza Reuters, citat de NewsIn. Scaderile accentuate de pe pietele internationale si costurile financiare in crestere au convins Comitetul de Politica Monetara al Bank of England sa mentina dobanda de politica monetara la nivelul de 5,75%. Analistii asteapta sa vada insa daca anul acesta vor mai creste costurile imprumuturilor. Jucatorii din pietele financiare internationale mizeaza pe faptul ca banca Angliei va mai urca dobanda-cheie cu inca 0,25%.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.