Lovitura de gratie data proiectului O-Zone a fost, fara indoiala, plecarea pe soptite a lui Dan Balan in SUA. Contrar asteptarilor sale, Balan nu a rupt gura Americii. Acum un an, promitea fanilor ca va reveni in showbiz cu o trupa rock.

Lovitura de gratie data proiectului O-Zone a fost, fara indoiala, plecarea pe soptite a lui Dan Balan in SUA. Contrar asteptarilor sale, Balan nu a rupt gura Americii. Acum un an, promitea fanilor ca va reveni in showbiz cu o trupa rock.

Rockul mai asteapta. Deocamdata, Balan a impartasit fanilor pe internet o poveste despre un tip numit "Crazy Loop".
"Il striga Crazy Loop... Nimeni nu stie de unde vine numele «Loop», dar toti isi amintesc foarte bine de ce «Crazy». S-a nascut in Moldova,
intr-un satuc numit Trebujeni. Tatal lui canta la nunti, iar mama lui lucra la o ferma. Numele lui adevarat era Grigorie Armasaru, dar toata lumea il alinta Grisha... Pana intr-o zi... Era in vara anului 1985. Fenomenul muzicii disco din Italia lua amploare in Moldova. Tatal lui, Ion, canta o multime de hituri disco italiene la nunti. Grisha era innebunit dupa aceasta muzica. Intr-o zi, tatal l-a luat sa-l vada cum canta. Toti il stiau pe Grisha un baiat timid si rusinos, dar cand taica-su a inceput sa cante «Vamos a la playa» de Regheira, ceva inexplicabil s-a petrecut cu Grisha. A sarit pe masa si a inceput sa danseze ca un nebun, cu miscari pe care nimeni nu le cunostea. Arata ca un extraterestru pentru acele timpuri si pentru oamenii din acel sat. Asa ca l-au supranumit «Nebunul» (n.r. - crazy, in engleza)".


CA DOUA PICATURI. Balan "povesteste" ca l-a intalnit la o auditie pe Grisha Nebunul, pe cand acesta avea vreo 27 de ani. I s-a parut deosebit si l-a botezat Crazy Loop. Ziaristii din Moldova s-au interesat: in comuna Trebujeni nu exista nici un Grigorie Armasaru. Insa personajul seamana izbitor la infatisare si la stil cu Dan Balan. Lumea barfeste ca noua piesa "Crazy Loop" (cunoscuta si sub numele "Mm-ma-ma") e doar incercarea de revenire incognito a fostului O-Zone in topurile europene. De altfel, pe forumul oficial, Dan recunoaste: "Balan ramane principalul meu proiect. Va rog sa nu-mi puneti prea multe intrebari. L-am inventat pe Crazy Loop pentru distractie. Sper sa va placa!"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.