"Va trimit cateva imagini de la vizita PF Parinte Patriarh Teoctist efectuata la Praga intre 12-15 Iulie 2007.

PF Parinte Patriarh s-a aflat la Praga la invitatia PF Parinte Chrystofor, Arhiepiscop Ortodox de Praga si Mitropolit al Tinuturilor Cehiei si Slovaciei.

Vizita a avut ca obiectiv principal participarea la sfintirea pietrei de temelie a bisericii cu hramul Sf Valentin din localitatea Most, ridicata in memoria ostasilor morti si raniti in luptele pt eliberarea unor localitati cehe si slovace in timpul celui de-al doilea RM.

Pe 15 Iulie PF Parinte Patriarh Teoctist a oficiat Sfanta Liturghie in Catedrala Sf. Chiril si Metodiu din Praga impreuna cu PF Parinte Chrystofor.

A fos un moment plin de har si de lumina!

Imaginile pe care vi le trimit sunt luate in timpul discursului de la Ambasada Romaniei din Praga si din timpul slujbei de duminica.

PF Parinte Teoctist oferind ca dar PF Parinte Chrystofor icoana Sf Martir Ctin Brancoveanu.

Momente de la Sfarsitul slujbei cand PF a binecuvantat pe cei prezenti.

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!"

Fotografii trimise de Daniela Gagu

Pentru cititorii Cotidianul, asteptam de la voi fotografiile care v-au iesit cel mai bine sau pe care le iubiti cel mai mult. Singura conditie: sa fie relativ recente, nu mai vechi de o luna. Iar daca fotografia are o poveste sau daca doriti sa atrageti atentia asupra unui detaliu semnificativ, o sa ne bucuram sa le publicam cu tot cu textul vostru, chiar si in editia tiparita - caz in care va trebui sa va si platim.

Daca sunteti interesat de propunerea noastra trimiteti fotografiile voastre la adresa de email: lucipopescu@cotidianul.ro sau de aici

- Aveti grija ca fotografia sa nu aiba mai mult de 1,5 Mb.

- Rubrica se updateaza zilnic, la ora 12:00 a.m.

- Asteptam observatii si intrebari pe site, pentru fiecare articol

- Arhiva rubricii e aici