In plin sezon de concedii si la final de saptamana, cand multi romani se indreapta spre statiunile montane pentru a-si petrece zilele libere, traficul rutier a fost aproape blocat ieri in centrul Busteniului. Ziua in amiaza mare, drumarii lucrau de z
In plin sezon de concedii si la final de saptamana, cand multi romani se indreapta spre statiunile montane pentru a-si petrece zilele libere, traficul rutier a fost aproape blocat ieri in centrul Busteniului. Ziua in amiaza mare, drumarii lucrau de zor la reasfaltarea drumului, pe o lungime de aproximativ 300 de metri, in zona hotelului Alexandros din Busteni. O singura banda de sosea, cea spre Brasov, era practicabila, motiv pentru care masinile aflate in trafic au format cozi de cativa kilometri din ambele sensuri. Soferii au fost nevoiti sa astepte ore in sir pentru a putea depasi zona unde se desfasurau lucrarile, iar coloana de autoturisme blocate a ajuns pana la Comarnic. Politistii au incercat ieri sa rezolve situatia din Busteni, dar din cauza fluxului mare de masini au fost depasiti si ei de situatie, cu atat mai mult cu cat conducatorii auto ajunsi deja in statiune nu aveau o varianta de drum ocolitor pe care sa o urmeze. Potrivit constructorilor, tronsonul urma sa fie finalizat pana la finele zilei de ieri, iar in cursul zilei de astazi conditiile normale de trafic vor fi restabilite. Soferii prinsi in blocaj au acuzat lipsa de comunicare dintre autoritati, care, desi au recomandat ca ruta ocolitoare Ploiesti - Valenii de Munte - Cheia - Sacele - Brasov, nu au luat masuri ca masinile de pe DN1 sa urmeze acest traseu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.