Maine, cel mai mare eveniment al verii de pe litoralul Marii Negre va avea loc pe pontonul Kmya€™s Summer Club Mamaia, de langa Hotel Scandinavia, unde timp de doua ore Thomas Anders va canta marile hituri ale grupului Modern Talking. 
Maine, cel mai mare eveniment al verii de pe litoralul Marii Negre va avea loc pe pontonul Kmya€™s Summer Club Mamaia, de langa Hotel Scandinavia, unde timp de doua ore Thomas Anders va canta marile hituri ale grupului Modern Talking.     La acest eveniment, biletele au fost 100 de lei, disponibile pe site-ul www.myticket.ro, la Kmya€™s Summer Club Mamaia, langa Hotelul Scandinavia, la Kmya€™s Club Constanta, pe Bdul Lapusneanu 124. Ultimele bilete pentru Thomas Anders se pot procura doar pe baza de comanda (rezervare) la numarul de telefon 0723.877.755, cu livrare directa in Constanta si Mamaia. Spatiul concertului de maine, Kmya€™s Summer Club Mamaia, s-a inaugurat la 29 iunie a.c., cand invitat special a fost celebrul DJ Mark Knight, din Anglia. Distractia a continuat si in week-end-ul urmator, alaturi de DJ Allexander si de "cea mai tare voce, Nadia Ali de la Iio", care a sustinut un superconcert 100% live in fata a peste 1.500 de spectatori.     DOTARE. In luna iulie au mai fost invitati Adrian Eftimie - un DJ autohton care si-a consacrat renumele, si John Creamer - care a revenit pe litoralul romanesc, unde a fost foarte multumit de public, declarand ca ii plac foarte mult femeile din Romania. Vinerea trecuta, Kmya€™s Summer Club l-a avut ca invitat pe DJ Oprick, cel care a fost responsabil cu "incalzirea" pentru Liberty Parade. In aceasta seara e randul lui Rosario Internullo sa mixeze pentru cei aproximativ 2.500 de oameni care vor ocupa clubul, terasa si terasa ponton. Dotarea tehnica a Kmya€™s Summer Club Mamaia este la inaltime cu o linie audio Dynacord Alfa 2, de 16.000 wati, un mixer Pionner 600, playere Pionner MK3, 16 movinghead-uri, patru lasere, 18 plasme Philips (cu diagonala de 108 cm), patru videoproiectoare.     LIMUZINA DE LUX. Ar mai trebui adaugat faptul ca sambata viitoare, la doar o saptamana dupa Thomas Anders, Kmya€™s Summer Club va fi gazda pentru un alt nume mare din muzica internationala: DJ First Rate, de la Morcheeba. Dar revenind la vedeta de maine, pe toata durata sederii in Romania, Thomas Anders se va deplasa cu o limuzina de lux Lincoln Continental Town Car, pusa la dispozitia artistului de un om de afaceri din Constanta, mare fan al grupului Modern Talking. In concertul de maine, Thomas Anders va canta timp de doua ore marile hituri ale formatiei: "Youa€™re My Heart, Youa€™re My Soul", "You Can Win if You Want", "Cheri, Cheri Lady" etc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.