Cu ocazia funeraliilor PF Teoctist, Patriarhul Romaniei, azi e declarata zi de doliu national si, potrivit recomandarii CNA, posturile de radio si televiziune, institutiile de cultura si-au adaptat programele corespunzator. TVR difuzeaza, intre orele
Cu ocazia funeraliilor PF Teoctist, Patriarhul Romaniei, azi e declarata zi de doliu national si, potrivit recomandarii CNA, posturile de radio si televiziune, institutiile de cultura si-au adaptat programele corespunzator. TVR difuzeaza, intre orele 7:30 si 14:00, o editie speciala a emisiunii "Credo", transmitand, in direct, Liturghia, Sedinta Sfantului Sinod si Slujba de inhumare, de la ora 11:00. De la ora 20:20, e programata o noua editie speciala a emisiunii "Credo" si, de la 21:20, documentarul "Icoana - fereastra catre invizibil". Postul Antena 1 transmite de la ora 20:30 filmul "Legendele toamnei" si de la ora 23:30 pelicula "Atentat la Berlin". Antena 3 difuzeaza stiri si reportaje legate de eveniment, iar de la ora 11:00, in direct, Slujba de Inhumare. PRO TV transmite, de la ora 10:45, o editie speciala a Stirilor dedicata slujbei de inmormantare. Realitatea TV emite de la ora 7:00 un program special cu transmisiuni in direct si din studio, interviuri, reportaje dedicate cermoniei funerare. (R.P.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.