In zilele de 31 august, 1 si 2 septembrie, Hades Records organizeaza la Bucuresti SummerJam 07, cea de-a doua editie a primului festival autohton de hip-hop. Evenimentul se va desfasura in diferite locatii indoor si outdoor din Capitala si va avea
In zilele de 31 august, 1 si 2 septembrie, Hades Records organizeaza la Bucuresti SummerJam 07, cea de-a doua editie a primului festival autohton de hip-hop. Evenimentul se va desfasura in diferite locatii indoor si outdoor din Capitala si va avea invitati nume de marca a hip-hop-ului romanesc si international.     STREET MUSIC. Defari este primul artist international care si-a anuntat participarea la SummerJam07. Unul dintre cei mai apreciati rapperi din SUA, Defari a colaborat de-a lungul carierei cu Dr Dre, Xzibit, B-Real (Cypress Hill), Dilated Peoples si a sustinut turnee in toata lumea, in fata a zeci de mii de oameni. De curand, Defari si DJ Babu (Dilated Peoples/World Famous Beat Junkies) au format trupa Likwit Junkies si au lansat albumul "The L.J.s", deosebit de bine primit de fani si de critici. "Street Music" este numele celui de-al treilea LP solo semnat Defari, lansat anul trecut, si beneficiaza de productii marca Alchemist si Evidence, precum si de invitati de prima clasa: Dilated Peoples, J Ro (Tha Alkaholiks) si B Real (Cypress Hill). Cel de-al doilea invitat strain care si-a confirmat participarea este Cesar Comanche, membru fondator al celebrei grupari Justus League (North Carolina). Hip-hop-ul romanesc va fi reprezentat la SummerJam07 de La Familia, K-Gula, Cedry2k, Funktastics, Ad Litteram, USM, KaTaNa, Cast, Zombie THC. Pastrand traditia editiei precedente, cea de-a doua zi de SummerJam07 (1 septembrie) va fi dedicata activitatilor sportive: pe terenurile SportArena din cadrul complexului studentesc Politehnica vor avea loc competitii si meciuri demonstrative de fotbal si streetball pe ritmuri hip-hop. Cei interesati pot afla mai multe detalii de pe pagina oficiala a evenimentului, www.hadesrecords.com/summerjam.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.