Goran Bregovic a concertat ieri la Sibiu in Piata Mare din Capitala Culturala Europeana. Cantaretul a performat alaturi de "Wedding and Funeral Orchestra", concertul fiind intitulat "Povesti si cantece de la nunti si inmormantari". Bregovic a mai con
Goran Bregovic a concertat ieri la Sibiu in Piata Mare din Capitala Culturala Europeana. Cantaretul a performat alaturi de "Wedding and Funeral Orchestra", concertul fiind intitulat "Povesti si cantece de la nunti si inmormantari". Bregovic a mai concertat cu succes in luna mai, la Brasov, in fata a 2.000 de spectatori. "Imi place in Romania. Toata lumea iubeste Romania. Sunt bucuros sa am audienta intr-o tara cu o cultura muzicala atat de bogata", declara artistul. Acesta este motivul pentru care, dupa un turneu-caravana in Romania in 2003, o sesiune extraordinara cu spectacolul "Karmen cu final fericit" in 2006 la Bucuresti si un turneu national in mai 2007, revine pentru a cuceri publicul din Sibiu. Pentru daruirea sa in fata publicului roman, Jurnalul National il declara pe Goran Bregovic "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.