Incepand de astazi, Antena 3 difuzeaza sezonul 3 din reality-show-ul "The Apprentice/Ucenicul". Ora de incepere: 21:30.   Al treilea sezon din "Ucenicul" are 18 episoade si va fi o confruntare intre "scoliti" si "experimentati". In sezoanele
Incepand de astazi, Antena 3 difuzeaza sezonul 3 din reality-show-ul "The Apprentice/Ucenicul". Ora de incepere: 21:30.   Al treilea sezon din "Ucenicul" are 18 episoade si va fi o confruntare intre "scoliti" si "experimentati". In sezoanele anterioare s-au intrecut barbati impotriva femeilor pentru castigarea unui post important in imperiul lui Donald Trump. Acest sezon are o "distributie" unica. Grupurile sunt amestecate, dar sunt formate din absolventi de liceu, pe de o parte, care vor concura cu absolventii de colegiu. Noua absolventi de colegiu si noua antreprenori descurcareti, inarmati doar cu diploma de liceu, vor intra in camera de consiliu. Cine va reusi si cine va rata? Se vor confrunta "scolitii" cu "experimentatii", teoria vs practica. La sfarsitul fiecarei saptamani, dupa ce au suportat sarcini precise, concurentii vor auzi acele cuvinte ingrozitoare: "Esti concediat!".Aceasta nu este singura surpriza pregatita de Antena 3, pentru ca sezonul 3 va fi urmat de sezonul 4 - alte 15 episoade de cate 60 de minute.     PUTINA ISTORIE. Dar sa vedem cum a inceputa€¦ In ianuarie 2004, Trump si-a unit fortele cu Mark Burnett Productions si NBC ca sa produca si sa joace in reality-show-ul de televiziune "Ucenicul". Foarte repede a devenit show-ul nr. 1 in televiziune, a facut istorie in rating si a primit critici grozave. Lupta pentru un post in imperiul Trump si un salariu zdravan de sase cifre i-au infierbantat pe americani, care au devenit repede fani ai serialului.     Retelele unui miliardar Din septembrie, publicul romanesc poate sa-l cunoasca pe Trump si in ipostaza de autor. In "Cum sa te imbogatesti" (Pro Editura si Tipografie), cu o sinceritate tipic americana, autorul ne destainuie in mod concret si placut toate secretele reusitei sale. Sfaturile lui vizeaza de la felul in care trebuie sa ne imbracam la secretele unei negocieri reusite; de la alegerea colaboratorilor pana la concedierea unui salariat; de la folosirea corecta a numelui de familie la necesitatea de a sti sa spui nu; de la arta interviului la lectura lui Jung; de la reflexul strangerii mainii la cele mai bune investitii; de la stiinta ascultarii celuilalt la indiferenta fata de critici; de la talentul oratoric la virtutile megalomaniei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.