Antrenorul lui Zaglebie, a afirmat ca inca nu este jucata calificarea si a adaugat ca victoria stelistilor a fost meritata. "Romanii au manevrat balonul cu usurinta, insa nu-mi amintesc ca Steaua sa fi avut mari ocazii. Asta demonstreaza ca am fos
Antrenorul lui Zaglebie, a afirmat ca inca nu este jucata calificarea si a adaugat ca victoria stelistilor a fost meritata. "Romanii au manevrat balonul cu usurinta, insa nu-mi amintesc ca Steaua sa fi avut mari ocazii. Asta demonstreaza ca am fost bine organizati in aparare, cu exceptia fazei golului, unde Steaua a profitat de avantajul fizic. Mergem la Bucuresti sa dam totul", a spus Michniewicz.
"Steaua a dominat prima repriza, dar defensiva a functionat bine. Le-am spus jucatorilor mei la pauza ca e un meci tipic de 1-0. Cine va marca, va castiga. Nu ii invinuiesc pe jucatorii mei pentru primirea golului, nu facem o tragedie din asta, desi acum situatia noastra este grea. In mansa a doua orice se poate intampla, inca avem sanse. Diferenta s-a facut la forma fizica, Steaua a avut jucatori foarte inalti in defensiva. Au speculat o eroare a noastra in aparare si am pierdut. Pacat! Nu putem spune insa ca suntem deja eliminati", a comentat Michniewicz. Atacantul Chalbinski a declarat ca echipa sa putea sa scoata un rezultat bun in meciul cu Steaua, chiar sa invinga, deoarece considera ca a avut ocazii mai clare decat "ros-albastrii" si continua sa creada in calificare. "Nu am jucat deloc rau. Am primit gol la o faza fixa, dar putem fi bucurosi pentru felul in care am evoluat. Puteam chiar sa invingem, deoarece am avut ocazii mai bune decat romanii. Cred in continuare ca ne putem califica, poate vom obtine calificarea la Bucuresti", a spus Chalbinski. Mijlocasul M. Bartczak a afirmat ca Zaglebie a primit gol intr-un moment in care evolua bine. "A fost un moment de neatentie si am luat gol. Puteam juca si mai bine, ne puteam crea si mai multe ocazii. Trebuia sa marcam noi primii, iar rezultatul ar fi fost cu siguranta altul. Trebuie sa luptam cu daruire la Bucuresti, nu mai avem nimic de pierdut. Va trebui sa jucam deschis, ofensiv si sa avem si noroc", a spus M. Bartczak. Un alt mijlocas, Maciej Iwanski, este suparat pentru nereusitele echipei sale. "Nu am fost superiori tactic, in loc ca mingea sa-mi parvina jos, zbura pe deasupra capului meu. Nu am avut superioritate la mijlocul terenului", a spus capitanul lui Zagelbie. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.