Nationala feminina a Romaniei a pierdut, cu scorul de 30-26, meciul amical cu Norvegia, disputat la Bodo. Aflate la inceputul perioadei de pregatire in vederea Campionatului Mondial din luna decembrie, fetele lui Gheorghe Tadici au inceput excelent j
Nationala feminina a Romaniei a pierdut, cu scorul de 30-26, meciul amical cu Norvegia, disputat la Bodo. Aflate la inceputul perioadei de pregatire in vederea Campionatului Mondial din luna decembrie, fetele lui Gheorghe Tadici au inceput excelent jocul, desprinzandu-se la patru goluri, insa campioanele europene au egalat pana la pauza. La reluare, Romania a trecut din nou in avantaj, dar finalul le-a apartinut gazdelor, care au punctat de zece ori in ultimul sfert de ora, interval in care au primit doar doua goluri. Cea mai buna jucatoare a echipei noastre a fost din nou extrema Valentina Elisei-Ardean (foto), autoare a 14 goluri, celelalte puncte ale tricolorelor fiind marcate de Galca (4), Lecusanu (2), Puscasu (2), Meirosu (1), Bese (1), Manea (1) si Nechita (1). Tadici nu a putut-o folosi in acest meci pe capitanul Steluta Luca.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.