Bucuria premierei spectacolului "Vrajitoarele din Salem", de la Teatrul de Stat Constanta, din seara zilei de 1 august, a fost umbrita de un anunt facut la aplauze. Spectacolul mai sus amintit este ultimul scos la rampa sub directoratul lui Beatrice
Bucuria premierei spectacolului "Vrajitoarele din Salem", de la Teatrul de Stat Constanta, din seara zilei de 1 august, a fost umbrita de un anunt facut la aplauze. Spectacolul mai sus amintit este ultimul scos la rampa sub directoratul lui Beatrice Rancea, demisionara din data de 11 iulie.   Motivul? Consiliul Judetean Constanta, prin hotarare judecatoreasca, nu mai subventioneaza actele artistice ale acestui teatru. Directorul general al Teatrului a reusit, in doi ani, sa scoata la rampa spectacole de calitate, pentru realizarea carora a adus regizori de prestigiu din tara si din strainatate: Paul Bargetto (SUA), Radu Afrim, Yvette Boszic (Ungaria), Vincent Masterpaul (SUA), Gordon Edelstein (SUA, regizorul premierei mai sus amintite) etc. Directorul de strategie si imagine al teatrului, Lucian Ionescu, a urcat pe scena pentru a face anunturile, in timp de actorii scosi de cateva ori la aplauze faceau reverente in fata publicului. O solutie de compromis, oricum de preferat aceleia avute de reprezentantii primariei, care au dorit sa faca aceste anunturi in deschiderea spectacolului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.