Ma amuza enorm tot tapajul asta care se face vizavi de jacuzzi-ul dnei ambasador Vulpe si de posibilele gingasii intamplate intr-insul si vad in reactiile ofuscate ale unor comentatori de presa o pamanteasca invidie: pai ce, e de-aici, de colea, sa f
Ma amuza enorm tot tapajul asta care se face vizavi de jacuzzi-ul dnei ambasador Vulpe si de posibilele gingasii intamplate intr-insul si vad in reactiile ofuscate ale unor comentatori de presa o pamanteasca invidie: pai ce, e de-aici, de colea, sa faci (sau, mai bine: sa ti se faca) masaj acvatic nu intr-o parlita de vila din Pipera, ci taman la Antipozi? Si-l banuiesc de invidia asta si pe colegul editorialist Ion Spanu (cu care, de altfel, acum cativa ani, alaturi de alti jurnalisti din Craiova, am facut o instructiv-educativa excursie de documentare prin inchisorile - din care unele aveau jacuzzi - ale Danermarcei), fiindca altfel nu-mi explic cum poate sa-l faca "gigolo" pe o personalitate de talia lui Teodor Baconski. Nu e, totusi, cam mult, fie si pentru un "pamflet"? Nu dau titlurile cartilor publicate de T.B. (pe care le-am citit cu o reala placere si cu mare folos intelectual) si nici nu-i copiez de pe Google o parte din al sau curriculum vitae. Ii amintesc doar amicului Spanu ca dl Baconski, in calitatea sa de ambasador al Romaniei la Vatican, a avut o contributie imposibil de ignorat la proiectarea si realizarea vizitei Papei Ioan Paul al II-lea, punct, iata, luminos, poate cel mai luminos si laudabil din existenta raposatului Patriarh. Numai pentru atat si eu i-as acorda dlui T.B. prezumtia de nevinovatie, cu sau fara jacuzzi.
Din cate stiu, Ion Spanu are o baie absolut normala. Cu amicitie ii atrag atentia ca prin astfel de "abordari", de la o cada onorabila la un dus confort III nu e decat un pas.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.