Disputa dintre FRF si LPF in privinta comisiilor de disciplina, de apel si pentru statutul jucatorului a fost transata de Agentia Nationala pentru Sport, care a decis ca acestea trebuie sa se afle sub jurisdictia forului condus de Dumitru Dragomir. I
Disputa dintre FRF si LPF in privinta comisiilor de disciplina, de apel si pentru statutul jucatorului a fost transata de Agentia Nationala pentru Sport, care a decis ca acestea trebuie sa se afle sub jurisdictia forului condus de Dumitru Dragomir. Ieri a fost anuntata si componenta acestora, care este putin schimbata fata de anul trecut, cand s-au aflat la FRF. Astfel, Comisia de Disciplina, care va judeca astazi incidentele de la Buzau, este formata din Iosif Robi Urs (foto) - presedinte; Adrian Negut - vicepresedinte; Emil Constantinescu, Valeriu Burlacu, Daniel M.V. Chitic - membri; Calin Mircea - secretar, Comisia de Apel ii are in alcatuire pe Daniel Florea - presedinte; Alexandru Pricina - vicepresedinte; Alexandru Andrei, Nasti Vladoiu, Sica Puscoci - membri; Mircea Cezar Ionescu - secretar, iar Comisia pentru Statutul Jucatorului pe Ion Turculeanu - presedinte; Ion Moraru - vicepresedinte; Sabina Dobre, Ionut Matei, Ofelia Ciornei - membri; Alina Stefanescu - secretar. La FRF raman in continuare Curtea de Arbitraj pentru Fotbal si Comisia Centrala a Arbitrilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.