La Hotelul Ramada Bucharest North, miercuri seara, un juriu exigent condus de presedintele Elisabeta Lipa a evaluat si apoi a dat verdictul final in cazul frumusetii. Concursul Look Model Of Year, ajuns la cea de-a cincea editie, a devenit marea sans
La Hotelul Ramada Bucharest North, miercuri seara, un juriu exigent condus de presedintele Elisabeta Lipa a evaluat si apoi a dat verdictul final in cazul frumusetii. Concursul Look Model Of Year, ajuns la cea de-a cincea editie, a devenit marea sansa de promovare pe plan international pentru Ciobanu Catalina, o codana de 17 ani din Ploiesti.     Patru fete si doi baieti focosi din formatia Star Fix au incalzit la inceput atmosfera deja saturata de obisnuitele conversatii "de salon". Au facut de toate: dansuri sportive, latino, dar si un numar de tango. Atat de veridic executat, incat solista, ridicata cu foc de partenerul ei, a ajuns cu tocul pana-n tavan. Prezentatorii Mihaela Serban si Eduard Ionescu s-au dovedit a fi si ei plini de energie. Mihaela dorea mult sa converseze. Chiar si cu sala, careia ii adresa tot felul de intrebari. "E o artista extraordinara, nu?", a cerut ea opinia publicului dupa recitalul Andrei. "Daaa...", s-a auzit intr-un final de la mese, unde lumea incepuse sa zambeasca. "Doresc sa descoperim noi talente, asa ca va prezint un creator de moda care poate il va intrece si pe Catalin Botezatu", a mai spus Mihaela. O fi Mircea Stanulet talentat (si, intr-adevar, colectia sa inspirata din viata pictoritei Frida Kahlo s-a dovenit inedita), dar nu se face sa prezici ca va fi al mai tare de la prima prezentare-n Bucuresti.     NUMARUL UNU. Desi erau anuntate 20 de concurente, pe podium nu au defilat decat 16. Sa fi intrat la apa restul, avand in vedere precipitatiile abundente de miercuri? Fetele s-au descurcat binisor, dovedind ca le-au prins bine cele sapte zile de pregatire oferite de Hotelul Ramada. Elisabeta Lipa, presedintele juriului, a urcat pe scena si din prea mult zel a incurcat putin borcanele. "Locul 1 se acorda numarului 1!", a spus ea, rectificand apoi cu umor: "De fapt, numarului 3. Ce sa fac, daca-mi place mereu numarul 1!".     Cu 1.000 de euro mai mult in cont 86-66-90. 1,80 si 60 de kilograme. Asa arata noua frumusete descoperita de Look Model Of Year. Numele ei: Catalina Ciobanu (foto). Contul ei: mai mare cu 1.000 de euro de miercuri. Castigatoarele locurilor al doilea si al treilea se vor "consola" cu cate o excursie de sapte zile in Grecia. Iata-le pe norocoase: Carpan Otilia (argint) si Georgescu Adriana (bronz). Ca sa nu ramana cu frumoasa-i buza umflata, si sora ei geamana, Georgescu Mihaela, concurenta la randul ei, a devenit imaginea centrului de infrumusetare Cosmopolitan Cosmetics. Mezina concursului, Paun Ramona Alexandra (15 ani), a primit premiul de popularitate, iar Francu Daniela Cristina din Pitesti a obtinut un premiu special.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.