Trei persoane au murit, iar traficul feroviar pe relatia Periam-Timisoara a fost intrerupt, miercuri dupa-amiaza, cind o autoutilitara a fost lovita de locomotiva unui tren personal, la un pasaj de cale ferata din comuna timiseana Hodoni.

Potrivit MEDIAFAX, trenul a surprins la un pasaj de cale ferata improvizat si nesemnalizat o autoutilitara in care se aflau trei salariati ai unei ferme agricole, ce mergeau la locul de munca.

Dupa impactul cu locomotiva, masina a fost tirita circa 400 de metri, iar ocupantii acesteia, toti barbati din localitate, au murit. A fost nevoie de interventia unui echipaj de descarce-rare pentru scoaterea unui cadavru dintre fiarele contorsionate. Evenimentul s-a produs din cauza soferului, care nu s-a asigurat inainte de traversarea liniei ferate, a adaugat sursa citata. De asemenea, pentru ca artera de circulatie pe care a avut loc evenimentul nu este drum public, acesta nu este considerat accident rutier, ci feroviar.

Acesta este al doilea accident grav, dupa ce, recent, un alt tren a strivit un autocar cu pasageri care se intorceau de la o nunta, eveniment soldat cu opt morti si 25 de raniti.