In pofida victoriei obtinute miercuri, la Galati, oficialii lui CFR Cluj au continuat si ieri sa acuze prestatia arbitrilor. Dupa ce echipei sale i s-a anulat un gol valabil contra Otelului, presedintele Iuliu Muresan a afirmat ca va milita mai depar
In pofida victoriei obtinute miercuri, la Galati, oficialii lui CFR Cluj au continuat si ieri sa acuze prestatia arbitrilor. Dupa ce echipei sale i s-a anulat un gol valabil contra Otelului, presedintele Iuliu Muresan a afirmat ca va milita mai departe pentru aducerea de arbitri straini.     CONSPIRATIE? Conform propriilor declaratii, CFR ar fi inceput deja sa deranjeze dupa ce formatia clujeana si-a anuntat intentia clara de a se bate la titlu in acest sezon. "Am fost dezavantajati de arbitraj. Jocurile se pare ca au inceput inca din prima etapa, o data ce unele echipe primesc penalty gratuit, iar noua nu ni se da un gol valabil. Am sa propun infiintarea unui fond in care cluburile din Liga I sa stranga bani pentru a aduce arbitri din strainatate. Cred ca arbitrii romani nu au valoare, iar arbitrajul e marea problema a fotbalului romanesc", a spus Muresan. La randul sau, directorul general al galatenilor, Marius Stan, a afirmat ca il intriga delegarea asistentului Irina Mart la un astfel de meci. "Daca cei de la Cluj contesta arbitrajul, noi ar trebui sa omoram pe cineva pe aici. Ma mir de delegarea Irinei Mart la un meci cu o asemenea incarcatura. Vad ca dupa prima etapa a si inceput balacareala", a spus Stan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.