Juriul preselectiei pentru Festivalul Mamaia 2007 si-a exprimat votul: 20 de candidati dintre cei 80 de inscrisi la Sectiunea Interpretare si 18 piese dintre cele 93 prezentate in concursul de Creatie.     CEI ALESI. Pentru cele doua se
Juriul preselectiei pentru Festivalul Mamaia 2007 si-a exprimat votul: 20 de candidati dintre cei 80 de inscrisi la Sectiunea Interpretare si 18 piese dintre cele 93 prezentate in concursul de Creatie.     CEI ALESI. Pentru cele doua seri de Interpretare (23 si 24 august), juratii au ales 20 de concurenti, care si-au demonstrat calitatile: Alexandra Bartic (comuna Holboca, Iasi), Cosmin Brehuta (Constanta), Iasmina Curca (Petrosani), Lucian Grigore Darie (Piatra-Neamt), Adina Dragoescu (Oradea), Iuliana Dumitrache (Pitesti), Felix Dumitrescu (Bucuresti), Lucia Dumitrescu (Buzau), Edict (Chisinau, Rep. Moldova), Bogdan Gheorghe (Bucuresti), Alexandra si Raluca Hodja (Sighetul Marmatiei), Ramona Manole (Bacau), Elena Mandru (Cluj-Napoca), Catalin Pana Mares (Ramnicu-Sarat), Daniela si Cristina Plescan (Pitesti), Cristian Porumb (Oradea), Mihai Raduca (Bacau), Cristina Salistean (Pitesti), Nicolae Stoica (Bucuresti) si Ovidiu Turca (Cluj-Napoca). La Creatie au fost inscrise 93 de piese. "Ne-am asteptat sa se pastreze stacheta de propuneri ale compozitorilor din anii trecuti, dar lucrurile nu au stat chiar asa. Lucrarile au fost mai slabe, mai putin prelucrate, dar am selectat pentru concurs acele melodii care meritau intr-adevar sa intre", a explicat Madalin Voicu, presedintele juriului. Organizatorii ne-au comunicat ca "lista participantilor la sectiunea creatie urmeaza a fi facuta publica in scurt timp, dupa ce se vor identifica textierii si compozitorii pieselor acceptate". Totusi, am reusit sa aflam ca, atentie!, Anca Sigartau s-a inscris la Creatie cu o piesa si a castigat! O actrita are curajul sa debuteze la Mamaia, atat in calitate de interpreta, cat si in calitate de compozitor. Bravo ei!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.