Dupa succesul de la Lubin, Hagi se va confrunta in aceasta seara cu echipa la care e debutat in prima divizie. Partida de la Constanta va incepe de la ora 20:30 si va fi transmisa in direct de Kanal D.     Pe langa oboseala cauzata de me
Dupa succesul de la Lubin, Hagi se va confrunta in aceasta seara cu echipa la care e debutat in prima divizie. Partida de la Constanta va incepe de la ora 20:30 si va fi transmisa in direct de Kanal D.     Pe langa oboseala cauzata de meciul jucat in Polonia, antrenorul Stelei are inca o grija pentru meciul de la Constanta: numeroasele indisponibilitati din linia de atac. In afara de Iacob si de Vali Badea, nerefacuti complet, Gica Hagi nu poate conta acum nici pe Neaga, suspendat dupa cartonasul rosu primit la partida cu Ceahlaul, din prima etapa. In aceste conditii, singurii atacanti valizi ai Stelei sunt Nicolae Dica si Dorel Zaharia, care ar putea incepe ca titular in formatia ros-albastra in aceasta seara. "Ne asteapta un meci dificil, mai ales ca noi venim dupa o partida grea in Polonia. Ma bucura faptul ca echipa joaca in partidele oficiale foarte bine, nu dam sanse adversarilor. Zaharia poate fi titular la Constanta, mai ales ca nu joaca Neaga", a spus Hagi. Si fundasul Dorin Goian crede ca meciul va fi unul dificil: "Farul a pierdut la Craiova la un scor mare si va dori sa spele rusinea. La Constanta avem neaparata nevoie de victorie".     PERICOL. Antrenorul Farului, Constantin Gache, a declarat ca jucatorii sai trebuie sa fie foarte atenti in special la decarul stelist Nicolae Dica. "As fi multumit si cu o remiza, iar o infrangere ar fi grava, dar nu catastrofala. Il stiu pe Hagi de mult timp, a debutat la Farul alaturi de mine si suntem prieteni buni. L-am ajutat in perioada cand liderul Farului era Stefan Petcu si il sfatuiam des in aromana pe teren. Miscarile lui Hagi ca antrenor poate ca le voi ghici, insa nu stiu daca voi ghici si miscarile lui Dica. Imi este frica de Dica, dar mai mult ma tem de Steaua", a spus Gache.     SECURITATE. Jandarmeria a anuntat ieri ca spectatorii nu vor putea intra pe stadion fara a prezenta un act de identitate, chiar daca au bilet. De asemenea, nu va fi permis accesul persoanelor care vor avea asupra lor bauturi alcoolice, produse pirotehnice, obiecte contondente, precum si bannere inscriptionate cu mesaje ce instiga la violenta sau rasism.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.