Trebuia sa ajunga preot, dar a devenit unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume. S-a nascut intr-o familie de intelectuali in Sao Paulo, are 25 de ani si se numeste Ricardo Izecson dos Santos Leite. Sau "Kaka", cum l-a strigat fratele sau mai mic
Trebuia sa ajunga preot, dar a devenit unul dintre cei mai buni fotbalisti din lume. S-a nascut intr-o familie de intelectuali in Sao Paulo, are 25 de ani si se numeste Ricardo Izecson dos Santos Leite. Sau "Kaka", cum l-a strigat fratele sau mai mic pentru ca nu-i putea pronunta numele real. Joaca la AC Milan, s-a casatorit virgin dupa patru ani de iubire platonica alaturi de reprezentata Casei Dior in America de Sud, Carolina Celico, dar este dorit insistent de Real Madrid. Clubul spaniol a oferit o suta de milioane de euro pentru brazilian. "Real Madrid este un club fantastic, dar banii nu inseamna totul. Am aflat ca multi dintre prietenii mei care au plecat de la AC Milan, mai tirziu au regretat", a adaugat Kaka.

Kaka, un brazilian adevarat


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.