Pentru a doua oara in Romania, trupa britanica de punk-rock Toy Dolls va cinta la Stuffstock Greenfest in seara de 17 august la Marina Park din Vama Veche. Prima oara a putut fi vazuta performind live in Romania in cadrul Festivalului Peninsula de ac
Pentru a doua oara in Romania, trupa britanica de punk-rock Toy Dolls va cinta la Stuffstock Greenfest in seara de 17 august la Marina Park din Vama Veche. Prima oara a putut fi vazuta performind live in Romania in cadrul Festivalului Peninsula de acum un an. Dorinta de a participa la un festival pe malul marii si de a-si revedea fanii de aici i-a convins pe membrii trupei sa accepte invitatia de a cinta chiar inainte de turneul din Japonia. Toy Dolls a aparut in 1979; a produs 15 albume, ultimul in 2006; anul acesta a concertat in Spania, Ungaria, Bulgaria, Macedonia, Olanda, Cehia, Suedia, Germania si va cinta in Japonia si Marea Britanie. S-a lansat cu un punk-rock parodic, reinterpretind teme muzicale consacrate si tratind ironic, intr-un limbaj deseori ireverentios, subiecte tabu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.