Compania Timpuri Noi Bucuresti a respins, ieri, toate ofertele primite la licitatia privind vanzarea terenului pe care este amplasata uzina. Terenul are o suprafata de circa 50.000 metri patrati, iar pretul de pornire a fost de 100 milioane euro. Ast
Compania Timpuri Noi Bucuresti a respins, ieri, toate ofertele primite la licitatia privind vanzarea terenului pe care este amplasata uzina. Terenul are o suprafata de circa 50.000 metri patrati, iar pretul de pornire a fost de 100 milioane euro. Astfel ca un metru patrat este estimat la minimum 2.000 euro. Termenul-limita pentru depunerea ofertelor a expirat ieri."Am primit mai multe oferte, dar niciuna nu a indeplinit toate criteriile mentionate in anuntul de licitatie", a declarat pentru Mediafax presedintele Consiliului de Administratie al firmei, Alexandru Breazu. Potrivit acestuia, Comisia va prezenta o nota actionarilor in Adunarea Generala, care va avea loc la 9 august, cu privire la rezultatul licitatiei."AGA va decide modalitatea de valorificare a terenului", a spus presedintele Consiliului de Administratie.Compania intentiona ca, in prima etapa, sa stabileasca o lista scurta in functie de pretul oferit pe metru patrat, modalitatile si termenele de plata propuse, iar in a doua etapa sa negocieze cu investitorii selectati, acestia avand posibilitatea sa depuna oferte imbunatatite.Actionarii Timpuri Noi au aprobat, recent, infiintarea unui sediu secundar in judetul Ilfov, imobil unde se va reloca activitatea firmei in termen de maximum doi ani, conform programului de restructurare.Firma produce motoare, turbine, diverse utilaje, precum si piese de schimb. Asociatia Salariatilor Timpuri Noi Bucuresti a achizitionat, in 2003, de la fosta Autoritate pentru Privatizare, pachetul majoritar de actiuni al firmei (69,9%) pentru 1,1 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.