Dat afara de Gigi becali de la Steaua Bucuresti, mijlocasul Gabriel Bostina a primit o oferta de transfer de la o echipa din campionatul Olandei.  VARIANTA. Gabriel Bostina ar putea ajunge la gruparea olandeza NAC Breda, dupa ce Steaua

Dat afara de Gigi becali de la Steaua Bucuresti, mijlocasul Gabriel Bostina a primit o oferta de transfer de la o echipa din campionatul Olandei.  VARIANTA. Gabriel Bostina ar putea ajunge la gruparea olandeza NAC Breda, dupa ce Steaua a primit o oferta in valoare de 200.000 de euro pentru jucatorul in varsta de 30 de ani, informeaza site-ul mercato365.com. Mijlocasul pare tentat de oferta olandezilor insa afacerea nu este inca incheiata. Romanul a mai fost dorit si de francezii de la OGC Nice, dar si de echipe din Turcia. Gigi Becali a declarat, marti, ca mijlocasul Gabriel Bostina strica "masinaria" Stelei si a mentionat ca jucatorul poate pleca de la gruparea din Bulevarduil Ghencea pentru suma de 200.000 de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.