"In urma situatiei create prin interceptarea si publicarea corespondentei private, doamna ambasador a solicitat revenirea in Centrala MAE pentru clarificarea, inclusiv pe cale juridica, a unor chestiuni personale care ar putea leza activitatea propri
"In urma situatiei create prin interceptarea si publicarea corespondentei private, doamna ambasador a solicitat revenirea in Centrala MAE pentru clarificarea, inclusiv pe cale juridica, a unor chestiuni personale care ar putea leza activitatea proprie si credibilitatea MAE", se arata in comunicatul citat. Ministrul Afacerilor Externe a luat act si a acceptat cererea Manuelei Vulpe. "MAE subliniaza ca aceasta este o chestiune personala, care se impune a fi solutionata de catre doamna Manuela Vulpe in nume propriu si nu interfereaza cu activitatea profesionala a doamnei ambasador, recunoscuta si apreciata de catre conducerea Ministerului Afacerilor Externe", se mai arata in comunicatul MAE. Presa din Romania a primit o serie de e-mail-uri trimise si primite de Manuela Vulpe, o parte din corespondenta electronica fiind cu diplomatul Teodor Baconschi, in prezent consilier prezidential, propus ambasador in Franta. Conform acestor e-mailuri, Baconschi, insurat si cu doi copii, a petrecut momente de neuitat in jacuzzi-ul fostei ambasadoare in Australia, in timpul misiunii sale, solicitandu-i ulterior iubirea. In timp ce corespondenta cu Baconschi contine si referiri la o relatie intima, in cea cu Dorin Marian Manuela Vulpe se intereseaza despre o lege care ofera chiriasilor din imobilele RA-APPS dreptul de preemptiune la vanzarea acestora. (D.E.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.