Mizerie la tot pasul. Munti de gunoaie care zac zile intregi in spatele blocurilor, in curtile scolilor, pe marile bulevarde, chiar in strada. Peisajul ar trebui sa-i fie foarte familiar primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, pentru ca despre ter
Mizerie la tot pasul. Munti de gunoaie care zac zile intregi in spatele blocurilor, in curtile scolilor, pe marile bulevarde, chiar in strada. Peisajul ar trebui sa-i fie foarte familiar primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie, pentru ca despre teritoriul administrativ pe care-l pastoreste este vorba. Numai ca probabil activitatile politice ale edilului au fost trecute pe lista de prioritati in defavoarea celor edilitare.


SANCTIUNI. In urma sesizarilor primite, inspectorii Primariei Capitalei au mers in ograda lui Vanghelie pentru a vedea la fata locului cum Administratia Domeniului Public Sector 5, cea care se ocupa de salubrizare, isi face treaba. Numai ca mormanele de mizerie gasite in zone ca Ferentari, Bulevardul Pieptanari, Soseaua Alexandriei, Prelungirea Ferentari, Salaj, Calea Rahovei au atras inevitabil si amenzi. Astfel, pentru nerespectarea normelor de igiena si salubritate pe perioada 24-27 iulie 2007, primarul Marian Vanghelie a fost sanctionat cu suma de 60.000 RON, Administratia Domeniului Public cu 210.000 de RON, Administratia Pietelor cu 2.500 RON, precum si agentii comerciali gasiti in neregula.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.