Patronul Universitatii Craiova a declarat ieri ca a incheiat o intelegere cu patronul lui FC Arges prin care jucatorii din Oltenia si Muntenia nu vor mai fi lasati sa plece la echipe din Capitala. "Am un pact cu bunul meu prieten, Penescu. Din aceast
Patronul Universitatii Craiova a declarat ieri ca a incheiat o intelegere cu patronul lui FC Arges prin care jucatorii din Oltenia si Muntenia nu vor mai fi lasati sa plece la echipe din Capitala. "Am un pact cu bunul meu prieten, Penescu. Din aceasta regiune, Oltenia si Muntenia, nu vor mai pleca jucatori spre Capitala. Uitati-va cine sunt liderii in fotbalul romanesc: Mutu, Neaga, Dica, Coman si altii care au plecat de la Pitesti, Chivu, Niculescu, Danciulescu, Radoi, plecati din Craiova!", a spus Mititelu.
"Gata, robinetul s-a inchis! Nimeni nu va mai ajunge in Bucuresti. Vom face intre noi schimb. Astept sa vad peste doi ani cum vor arata echipele din Capitala fara jucatori din cele mai bune centre din tara, Pitesti si Craiova. Se vor bate si isi vor fura intre ele jucatorii asa cum procedeaza acum", a mai declarat Mititelu. Acesta s-a aratat foarte multumit de achizitionarea celor doi pitesteni, Ciprian Tanasa si Andrei Prepelita. "Cred ca daca mai intarziam cel putin o saptamana, pretul celor doi ar fi fost dublu. Tanasa este la maturitate, in timp ce Andrei va fi unul dintre cei mai buni jucatori din acest campionat. Sunt surprins cand aud ce sume se vehiculeaza in jurul lui Herea. Pai, are si cu un an mai mult decat Andrei, dar si cu jumatate mai putine jocuri in prima liga! Multi au spus ca cei doi pitesteni nu au valoare, ca vin de la o echipa retrogradata, dar sa nu uitam ca Prepelita a dat trei goluri din postura de mijlocas, in timp ce Tanasa a dat noua in anul retrogradarii", a spus Mititelu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.