Soprana
Leontina Vaduva a sustinut ieri un recital la Sibiu, in cadrul Festivalului International al Artei Lirice. Stabilita la Paris, Leontina Vaduva a anuntat ca acest an il dedica Romaniei, urmand sa mai concerteze, in octombrie, la Iasi si l
Soprana
Leontina Vaduva a sustinut ieri un recital la Sibiu, in cadrul Festivalului International al Artei Lirice. Stabilita la Paris, Leontina Vaduva a anuntat ca acest an il dedica Romaniei, urmand sa mai concerteze, in octombrie, la Iasi si la Bucuresti. Concertul de la Bucuresti va marca intoarcerea sa, dupa mai mult de doua decenii, pe scena Operei din Capitala. "Incet, incet, toate ranile trecutului se inchid. In acest an, voi sustine mai multe concerte in Romania", a declarat soprana. Vaduva va fi prezenta la Sibiu si la lansarea cartii "Maestro", in care apare si ea, autoarea fiind Luminita Constantinescu. Placido Domingo este unul dintre interpretii de opera ai lumii care a cantat cu Leontina Vaduva. Pentru reintoarcerea sa prin cantec in Romania, Jurnalul National o declara pe Leontina Vaduva "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.