Antrenorul reprezentativei feminine de baschet a Romaniei, Marc Silvert, a impus de la numirea sa in functie cateva metode ingenioase in pregatirea campaniei pentru Euro 2007, imbinand antrenamentele fizice si tehnico-tactice, cu diverse sedinte de r
Antrenorul reprezentativei feminine de baschet a Romaniei, Marc Silvert, a impus de la numirea sa in functie cateva metode ingenioase in pregatirea campaniei pentru Euro 2007, imbinand antrenamentele fizice si tehnico-tactice, cu diverse sedinte de relaxare sau concentrare maxima. Dupa un program draconic in cantonamentul din Poiana Brasov, ieri, Marc Silvert le-a invitat pe tricolore sa se "destinda" la doua ore de initiere in tainele golfului pe terenul Lac de Verde de la Breaza. "Si pe mine m-a surprins alegerea. Dar mi-a motivat spunand ca vrea sa le arate fetelor ca daca vor sa-si atinga obiectivul, clasarea pe unul din primele cinci locuri la Euro 2007 si accederea la turneul preolimpic, trebuie sa realizeze ca o secunda de neatentie le poate costa totul", ne-a spus presedintele FRB, Carmen Tocala, adaugand si ca Marc Silvert este un magician al golfului, fiind vicecampion al Frantei. Reamintim ca Romania este calificata la turneul final european, urmand sa joace la Lanciano, in grupa B, alaturi de Belgia, Germania si Lituania. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.