BNR. Rezervele valutare ale Bancii Nationale au crescut cu 437,2 milioane de euro in iulie, ajungand la un nou record, de 22,437 miliarde de euro, sustinute de intrari de fonduri europene si de cresterea valorii obligatiunilor detinute in portofoliul
BNR. Rezervele valutare ale Bancii Nationale au crescut cu 437,2 milioane de euro in iulie, ajungand la un nou record, de 22,437 miliarde de euro, sustinute de intrari de fonduri europene si de cresterea valorii obligatiunilor detinute in portofoliul bancii centrale. Rezerva de aur s-a mentinut la 104,7 tone, dar valoarea sa a crescut, ceea ce face ca rezervele internationale ale BNR (valute plus aur) sa se situeze la peste 24,07 miliarde de euro.   MODERNIZARE. Guvernul a aprobat ieri indicatorii tehnico-economici actualizati pentru modernizarea Aeroportului Otopeni. In 2008, capacitatea actuala a terminalelor va fi depasita, fiind nevoie de o a treia faza de modernizare pentru atingerea unei capacitati de 6 milioane de pasageri pe an. Lucrarile vor consta intr-o extindere Finger pana la 12 burdufuri, conexiune cu cele 2 terminale, extinderea Aerogarii Plecari Internationale cu circa 5.500 mp, dar si partea de sosiri internationale si plecari si sosiri interne. Va fi modernizat salonul oficial si se va construi o parcare de 12.000 mp si un drum de acces de 16.000 mp. (D.I.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.