Cu doar o saptamana inaintea debutului turneului final al Ligii Mondiale de la Berlin, poloistii tricolori pregatiti de Vlad Hagiu si Ionut Angelescu au plecat spre Taramul Sfant, unde vor participa, in perioada 2-6 august, la un turneu international
Cu doar o saptamana inaintea debutului turneului final al Ligii Mondiale de la Berlin, poloistii tricolori pregatiti de Vlad Hagiu si Ionut Angelescu au plecat spre Taramul Sfant, unde vor participa, in perioada 2-6 august, la un turneu international extrem de puternic. Conform organizatorilor, Romania va evolua in grupa A, alaturi de eterna rivala Rusia, dar si de Israel si Australia, in vreme ce in grupa B se regasesc Serbia, Grecia, Olanda si Franta. "Este o competitie puternica, care ne ajuta in pregatirea turneului final al Ligii Mondiale. Vom juca, in ordine, cu Australia, Israel si Rusia, pentru ca ulterior, functie de rezultatele din grupa, sa jucam sambata si duminica fazele finale", ne-a spus Vlad Hagiu, adaugand ca nu-l va putea folosi din motive obiective la acest turneu pe tunarul Andrei Iosep, recent transferat la Mladost Zagreb, dar nici pe capitanul Edward Andrei-Dina, care s-a imbolnavit grav chiar in ajunul plecarii. Reamintim ca Romania este calificata la turneul final al Ligii Mondiale, care se va derula saptamana viitoare, la Berlin, si urmeaza sa se lupte pentru biletul olimpic oferit primei clasate cu Serbia, SUA, Australia, China, Germania si Canada.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.