Toate insuccesele Stelei din "amicale" au fost puse pe seama mijlocasului care este liber sa plece din Ghencea pentru 200.000 de euro.
Gigi Becali l-a desfiintat ieri pe Gabriel Bostina, jucator care, in opinia sa, "strica masinaria Steaua". "E
Toate insuccesele Stelei din "amicale" au fost puse pe seama mijlocasului care este liber sa plece din Ghencea pentru 200.000 de euro.
Gigi Becali l-a desfiintat ieri pe Gabriel Bostina, jucator care, in opinia sa, "strica masinaria Steaua". "Eu consider ca Bostina nu poate face fata in echipa asta. Am considerat ca toate acele egaluri din amicale au fost din cauza lui Bostina. Am spus atunci ca mi-a placut echipa din a doua repriza cu Charleroi. A fost un semnal <<bate saua sa priceapa calul>>, adica, fara Bostina. Daca e fara Bostina, Steaua e foarte puternica. Il pui pe Bostina, strica toata masinaria", a pretins ieri Becali, care nu l-a luat in Polonia pe fotbalist, dandu-i la mana o hartie ca poate pleca pentru 200.000 de euro. "Nici nu stiti cate combinatii am facut cu Olaroiu in ultimele opt meciuri (n.r. din campionatul trecut), ca sa castigam, sa nu joace Bostina. Am facut o mie si una de smecherii si de roteli. Zicea Olaroiu: Bai Gigi, trebuie sa-l bag azi pe Bostina. Ii ziceam: Nu stiu, faci ce vrei tu, dar Bostina sa nu fie. Si Steaua a castigat alea opt meciuri. El i-a omorat si pe Dica si pe Radoi in prima repriza cu Ceahlaul, Dica sa vina in spate sa ia minge, iar Radoi sa acopere unde nu alerga el", a explicat patronul Stelei, detaliind ca a plecat de la meciul cu Ceahlaul, din prima etapa, dupa ce, la aflarea vestii ca Bostina e titular, a prevazut ca oaspetii vor deschide scorul in primele 15 minute. Becali a comentat si "batalia de la Buzau", cu urmarea solicitarii de catre Dinamo a jucarii meciurilor de "acasa" in Provincie. "Eu nu mut echipa din Bucuresti, eu ii execut pe vagabonzi. Daca mut echipa, inseamna ca sunt slab si mi-e frica de ei. Si apoi, de ce sa suporte milioane de suporteri stelisti pentru 20-30 de vagabonzi? Daca as lua eu derogare de la Jandarmerie, sa ma lase pe mine sa fac ordine macar un meci, sa nu-mi spuneti mie pe nume de nu fac ordine. Tocati, la revedere! Nu mai vin pe stadion. Treizeci de sportivi de la Steaua Wu Shu imbracati in jandarmi, ca sa aiba puterea legii", a afirmat Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.