Cum stateam eu asa, linistita, intr-o zi, mi-a sarit in fata Cotabita. Din televizor.

Din televizor (parca de pe B1 TV), in direct si in calitate de prezentator al Festivalului de la Navodari. Habar n-aveam ca exista un festival la Navodari. Dar, daca tot exista, nu pot decit sa salut prezenta lui pe piata romaneasca de spectacol si sa sper ca i se vor adauga, cu fiecare an care trece, noi si noi festivaluri, pe litoral. Ia sa vedem, ce festivaluri avem pina acum? Pai, avem asa: Mamaia, Callatis si Navodari. Si, acum, sa vedem ce ne-ar mai trebui. Ne-ar mai trebui dupa cum urmeaza: unul la Saturn, unul la Eforie Nord, unul la Venus, unul la Jupiter, unul la Cap Aurora, unul la Costinesti si unul la Techirghiol. Dar - senzational! - fix inainte de inchiderea editiei, am aflat ca exista si o statiune care se cheama Steaua de Mare, pe undeva pe linga Eforie Nord. Ne trebuie si acolo un festival, evident!

Am impresia ca fetele de la 0900 90 10 XX au inceput sa se poarte ca niste adevarate vedete.

Mai deunazi, o blonda de la 0900 90 10 30 (varianta de pe Prima TV a concursului) a intimpinat in felul urmator o telespectatoare care sunase ca sa ghiceasca nu stiu ce cuvint: „Buna ziua, sint Aida, care este cuvintul?". Deci s-a trecut la „sint Aida", da? Asta e un fel de „sint Andreea Esca" si mi se pare absolut firesc. Nu poti sa apari la tv si sa ramii, in acelasi timp, anonim. Singura chestie de care mi-e teama e ca notorietatea sa nu se intoarca, la un moment dat, impotriva fetelor de la 0900….

Pai, nu va dati seama ca, daca mai anunta de vreo zece ori cum o cheama, Aida va fi deja in pericol de a fi calcata in picioare, pe strada, de multimea care se va napusti asupra-i, ca sa-i ceara autografe?