Procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului instantei supreme au finalizat investigatiile in cadrul dosarului Motorok, in care mai multe persoane au fost audiate dupa ce in urma unui accident la un festival de motoc
Procurorii Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului instantei supreme au finalizat investigatiile in cadrul dosarului Motorok, in care mai multe persoane au fost audiate dupa ce in urma unui accident la un festival de motociclism o fetita de 12 ani a murit. Oamenii legii au dispus punerea in miscare a actiunii penale si trimiterea in judecata a motociclistului care a provocat accidentul, Paul Bulai, a reprezentantilor asociatiei care a organizat Festivalul Motorok, Anton Banciog si Vasile Ivascu, pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Initial, in dosar a fost cercetat si primarul municipiului Galati, Dumitru Nicolae, dar acesta a fost scos din dosar. Anton Banciog si Vasile Ivascu, in calitate de organizatori ai competitiei, nu au respectat dispozitiile legale ce reglementeaza asemenea manifestari sportive, aspect care a creat conditiile producerii accidentului. Dosarul a fost inaintat pentru solutionare la Judecatoria Galati. In timpul Festivalului Motorok, Paul Bulai, care conducea o motocicleta, s-a dezechilibrat si a intrat cu vehiculul intr-un pom. In urma impactului, mai multe componente ale motocicletei s-au desprins si au lovit-o mortal pe micuta Claudia Stoica.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.