Day Order - Ordin de o zi. Ordin plasat pentru a fi executat numai pe durata unei sedinte de tranzactionare. Daca el nu poate fi executat in acea zi, este anulat automat.  Day trading - Tranzactionare de o zi. Initierea si lichidarea de pozitii
Day Order - Ordin de o zi. Ordin plasat pentru a fi executat numai pe durata unei sedinte de tranzactionare. Daca el nu poate fi executat in acea zi, este anulat automat. Day trading - Tranzactionare de o zi. Initierea si lichidarea de pozitii in timpul unei sedinte de tranzactionare. Dealer - 1. Individ sau firma din piata „la vedere" care actioneaza ca operator principal de tranzactii. Dealerul mentine un inventar al titlurilor al caror numar scade in momentul in care acesta vinde si creste cand cumpara. 2. Organizatie care face tranzactii in contul pe care il detine. Aceasta activitate difera de cea a unui broker care tranzactioneaza in contul clientilor. Dealerul castiga, in general, din spread-uri (diferentele de pret).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.