Emirul Dubaiului, seicul Mohammad ben Rached Al-Maktoum, a oferit 5,5 milioane de dolari (circa 4 milioane de euro) componentilor selectionatei Irakului, pentru a-i recompensa dupa castigarea Cupei Asiei pe Natiuni, a anuntat, marti, un respons

Emirul Dubaiului, seicul Mohammad ben Rached Al-Maktoum, a oferit 5,5 milioane de dolari (circa 4 milioane de euro) componentilor selectionatei Irakului, pentru a-i recompensa dupa castigarea Cupei Asiei pe Natiuni, a anuntat, marti, un responsabil al clubului Al-Ahli. IMPRESIONAT. Fotbalistii irakieni, care au invins Arabia Saudita, cu scorul de 1-0, in finala de la Jakarta, au fost invitati, marti, la o receptie in onoarea lor, la clubul Al-Ahli, in prezenta emirului. Mohammad ben Rached Al-Maktoum a apreciat ca victoria arata capacitatea poporului irakian de a infrunta adversarii si ofera un exemplu in ceea ce priveste modalitatea de a te devota pentru tara sa. Emiratul Dubaiului este unul din cele sapte care formeaza Emiratele Arabe Unite.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.