Deghizat intr-un reprezentant al primatelor, un hot ce isi desfasoara activitatea de zi cu zi in Germania, i-a pus pe jar pe angajatii ministerului de interne din patria cancelarului Angela Merkel, relateaza publicatia a€žDer Spiegel" citat
Deghizat intr-un reprezentant al primatelor, un hot ce isi desfasoara activitatea de zi cu zi in Germania, i-a pus pe jar pe angajatii ministerului de interne din patria cancelarului Angela Merkel, relateaza publicatia a€žDer Spiegel" citata de Mediafax.
a€žOrganele" din landul Renania-Palatinat au cerut ajutorul contribuabililor din Mainz pentru a-l putea prinde pe impricinat. Cum vanatoarea a€žmaimutei" nu a dat rezultate pana acum, politia din capitala landului mai sus amintit a dat publicitatii datele personale ale infamului: a€žinaltime de 1,70-1,80 metri / poarta un costum intreg si masca de maimuta". Utila descriere. Ultima lovitura a avut loc in parcarea unui fast-food din Mainz. a€žO chelnerita intindea unui barbat aflat intr-o masina o punga cu chesseburgeri de 2 euro, cand o persoana imbracata in costum de maimuta i-a asaltat, a smuls punga, apoi a fugit", au relatat martorii, fara sa precizeze din care specie de primate face parte iubitorul (sau poate iubitoarea) de chiftele americanesti. Din fericire victimele nu s-au ales decat cu rani usoare. Guten appetit!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.