Dupa ce a incercat toate felurile de tunsori si aranjamente capilare, Danielei Gyorfi (foto) i-a venit (probabil intr-o noapte mai racoroasa) inspiratia cea mare: se va tunde precum Victoria Beckham! Nu degeaba soata fotbalistului importat de America
Dupa ce a incercat toate felurile de tunsori si aranjamente capilare, Danielei Gyorfi (foto) i-a venit (probabil intr-o noapte mai racoroasa) inspiratia cea mare: se va tunde precum Victoria Beckham! Nu degeaba soata fotbalistului importat de America beneficiaza de intreaga admiratie a mioriticei noastre cantarete... Cine-i vinovat pentru tot ce s-a intamplat? Andrei, un stilist de la Chisinau, cu care Daniela colaboreaza de ceva timp. Toate bune si frumoase, dar avem o dilema: daca Victoria, care e la randu-i tot un soi de femeie-cameleon, ii va veni iarasi cheful sa-si schimbe tunsoarea, ce va face Daniela? Va ramane fidela coafurii de acum sau o va copia iarasi si iarasi pe englezoaica? Nu bagam mana-n foc pentru nimic. Incurcate mai sunt caile... esteticii feminine!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.