"The Simpsons Movie" se afla pe locul trei in topul american al filmelor de animatie cu cele mai bune rezultate de box office in weekend-ul premierei, dupa ce a inregistrat incasari de circa 72 milioane de dolari de vineri pana duminica, informeaza V
"The Simpsons Movie" se afla pe locul trei in topul american al filmelor de animatie cu cele mai bune rezultate de box office in weekend-ul premierei, dupa ce a inregistrat incasari de circa 72 milioane de dolari de vineri pana duminica, informeaza Variety.com. Doar ultimele doua parti ale seriei "Shrek" au avut incasari mai mari la premiera, in box office-ul nord-american, decat "Simpsonii - filmul". Productia 20th Century Fox a depasit asteptarile atat in SUA, cat si in celelalte tari, rezultatele reflectand cronicile bune si popularitatea de care s-a bucurat serialul TV o lunga perioada. Filmul a incasat 96 de milioane din 71 de tari straine in care a fost lansat, inclusiv Romania, astfel ca incasarile totale la nivel mondial se ridica la aproape 168 de milioane de dolari. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.