Romanii vor scapa de canicula pe parcursul acestei saptamini, meteorologii anuntind o racire semnificativa a vremii si conditii de ploaie.

Meteorologii prognozeaza o saptamina fara canicula, cu temperaturi normale pentru aceasta perioada a anului. Codul galben a fost ridicat ieri-seara, iar vremea se va raci in urmatoarele trei zile.

Astfel, maximele vor scadea de la 39 la 29 de grade Celsius, potrivit reprezentantilor Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM). ĄPrognoza pentru urmatoarele zile nu impune atentionari sau avertizari. Vremea se racoreste, inregistrind valori normale pentru aceasta perioada", declara reprezentantii ANM.

Astazi, maximele se incadreaza intre 20 si 34 de grade Celsius, iar miine vor scadea pina la 19-29 de grade Celsius. Meteorologii anunta dimineti si seri racoroase, mai ales in nordul, vestul si in centrul tarii. Cerul va fi variabil, cu innorari si intensificari ale vintului si conditii de ploaie, potrivit ANM. In ceea ce priveste zonele din sud si sud-est, instabilitatea atmosferica se va manifesta foarte putin, probabil doar miercuri.

Pentru zilele de joi si vineri, meteorologii prognozeaza valori termice normale si cer senin, fara precipitatii.

Cum va fi vremea pina joi aflati pe www.cotidianul.ro/select