Pe Antena 2, sub genericul „Singur printre femei", Dan Chisu a fost luat la intrebari de citeva doamne.

„Firu'n patru" se cheama emisiunea, iar moderatoarea principala e Ileana Pescariu. Deocamdata.

Fiindca, dupa o prostioara pe care a spus-o in emisiunea cu pricina, nu garantez c-o sa mai fie.

Vasazica, Dan Chisu povestea despre calatoriile lui in jurul lumii, mai exact despre cum una dintre aceste calatorii i-a salvat clubul de stand-up comedy de la Deko.

Daca n-ar fi fost plecat, Chisu ar fi inchis clubul asta imediat dupa infiintare, fiindca la inceput a mers dezastruos. Absenta lui din tara le-a lasat insa timp baietilor din trupa sa cucereasca publicul, iar relatarea acestui episod i-a prilejuit Ilenei Pescariu o cugetare care s-ar putea s-o coste: „Ce-ar fi sa plece si directorul nostru trei luni si, cind se intoarce, sa vada ce bine merge emisiunea?". Fac pariu ca directorul n-o sa plece, insa e posibil sa plece chiar Ileana Pescariu.

Nu in jurul lumii, ci chiar la ea acasa, de unde sa urmareasca emisiunea si sa constate cit de bine merge. Fara ea.

Din salatica de subiecte care se cheama „Esentze" si se difuzeaza pe B1 TV a facut parte, la ultima editie, si Delia.

In sensul ca reporterul emisiunii s-a intilnit cu ea la nu stiu ce eveniment monden desfasurat in Bucuresti si i-a luat un scurt interviu. Una dintre intrebarile adresate Deliei m-a facut sa rid: „Ce sfaturi ai pentru cei care-ti asculta muzica?".

N-am retinut ce a raspuns Delia, insa mi s-ar fi parut normal sa raspunda in felul urmator: „Sfatul meu pentru cei care-mi asculta muzica e sa termine naibii cu prostiile si sa puna mina sa asculte ceva mai de Doamne-ajuta!".