Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inchis sedinta de tranzactionare de luni cu noi pierderi, fiind la a patra sedinta consecutiva in care se depreciaza sub influenta pietelor internationale. Indicele BET-FI, care include titlurile Societatil
Indicii Bursei de Valori Bucuresti (BVB) au inchis sedinta de tranzactionare de luni cu noi pierderi, fiind la a patra sedinta consecutiva in care se depreciaza sub influenta pietelor internationale. Indicele BET-FI, care include titlurile Societatilor de Investitii Financiare (SIF), a scazut cu 3,56%. BET-C, indicele general al pietei, a pierdut 2,53%, iar BET, indicele care indica evolutia celor mai lichide zece companii listate, a coborit cu 2,66%. Capitalizarea BVB a scazut in sedinta de luni cu 0,9 miliarde de euro, la 28,5 miliarde de euro, iar in ultimele patru sedinte valoarea de piata a tuturor emitentilor s-a diminuat cu circa trei miliarde de euro."Principalele actiuni au continuat sa scada si astazi (luni - n.r.) si se pare ca evolutia descendenta incepe sa se transforme in-tr-un trend descrescator", a declarat pentru MEDIAFAX Gabriel Morariu, broker la BT Securities.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.