Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, aflata in subordinea Secretariatului General al Guvernului condus de Ilie Bolojan (foto), va organiza o licitatie pentru vanzarea septelului de bovine si cabaline din cadrul Complexului
Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, aflata in subordinea Secretariatului General al Guvernului condus de Ilie Bolojan (foto), va organiza o licitatie pentru vanzarea septelului de bovine si cabaline din cadrul Complexului Vlasia Snagov, pentru a putea vinde ulterior terenul pe care este amplasat complexul agrozootehnic. RAAPPS va organiza ulterior o a doua licitatie pentru vanzarea terenului aferent, care are o suprafata de 460 de hectare, cu scopul de a se desfiinta Complexul Vlasia, se arata intr-un comunicat al Regiei. RAAPPS se afla in plin proces de vanzare a activelor, lunea viitoare urmand sa fie anuntate preturile de pornire pentru prima transa de imobile din Capitala care urmeaza sa fie scoase la licitatie. In perioada urmatoare vor fi scoase la licitatie activele din judetele Cluj si Suceava. Autoritatile sucevene doresc sa le fie alocate un teren pentru constructia unei sali polivalente si cateva imobile. Presedintele CJ Suceava, Gavril Mirza, a mai spus ca hotelul si restaurantul detinute de RAAPPS in municipiul Suceava nu prezinta interes, dar ca ar fi pacat ca Suceava sa nu aiba o casa de oaspeti unde sa poata fi cazate personalitatile care vin in vizita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.