Selectionerul croat al Albaniei, Otto Barici, a fost amendat cu 3.000 de franci elvetieni (1825 de euro) de catre UEFA pentru declaratii homofobe in timpul unui interviu acordat presei croate, a anuntat, luni, forul fotbalistic european.


Selectionerul croat al Albaniei, Otto Barici, a fost amendat cu 3.000 de franci elvetieni (1825 de euro) de catre UEFA pentru declaratii homofobe in timpul unui interviu acordat presei croate, a anuntat, luni, forul fotbalistic european. HOMOFOB. Barici a declarat in 2004 unui jurnal din tara sa ca nu doreste sa aiba homosexuali in echipa. In acea vreme, Barici era selectionerul Croatiei. Selectionerul Albaniei nu are posibilitatea de a face apel la sanctiunea acordata de Comisiei de Disciplina a UEFA, sesizata in acest caz de organizatia FARE (Fotbal impotriva rasismului in Europa). Albania este adversara Romaniei in grupa G de calificare la Campionatul European din 2008.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.