Doua dintre reprezentantele Romaniei in Cupa UEFA se vor intalni azi, cu incepere de la ora 18:30, la TVR 1, intr-un meci tare, care prefateaza lupta din actuala editie de campionat.     Programata initial de la ora 19:00, din cauza cani
Doua dintre reprezentantele Romaniei in Cupa UEFA se vor intalni azi, cu incepere de la ora 18:30, la TVR 1, intr-un meci tare, care prefateaza lupta din actuala editie de campionat.     Programata initial de la ora 19:00, din cauza caniculei care a lovit Romania vreme de zece zile, partida din aceasta seara, dintre CFR Cluj si Otelul, va incepe de la 18:30, dupa ce LPF a considerat ca nu se mai impune impingerea meciului pana in conditii de semi-intuneric. Aceeasi decizie se va aplica si in cazul intalnirii de maine, dintre Gloria Bistrita si Unirea Urziceni.     AVERTISMENT. Dupa ce a declarat ca asteapta ca echipa din Cluj sa primeasca in acest prim meci decalat o lovitura de la 11 metri, asemeni Stelei si Rapidului, doua dintre concurentele la titlu, presedintele lui CFR, Iuliu Muresan, a avertizat: "Serea a mai fost suspendat, dar a fost reprimit mereu. Daca-si va permite sau daca va gresi grav la acest meci, va parasi definitiv arbitrajul. Va fi o presiune mare pe Serea. Sper sa-i strangem mana si noi, si cei de la Galati". "Centralul" Ionica Serea va fi ajutat la acest meci de asistentii Irina Mart si Radu Ghinguleac, in timp ce observatori sunt Alexandru Boc si Dan Petrescu "Fibra". Tehnicianul lui CFR, Ioan Andone, a afirmat ca s-a confruntat cu o situatie inedita inaintea acestui meci: "A fost cea mai grea alegere din cei 14 ani de antrenorat ai mei. Toti cei noua ramasi in afara puteau face parte din lotul de 18. Toata lumea este apta de joc. Cred ca am facut alegerea cea mai buna". In alta ordine de idei, conducerea clubului a promis ieri fotbalistilor clujeni ca, in cazul in care vor obtine patru victorii in primele patru etape, vor primi cate 35.000 de lei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.