Aflat sun contract cu Auxere, in Franta, internationalul roman Gabriel Tamas a reclamat Celta Vigo pentru restante salariale. Tamas a evoluat la clubul spaniol in sezonul 2006/2007.   Asociatia Fotbalistilor Spanioli (AFE) a da

Aflat sun contract cu Auxere, in Franta, internationalul roman Gabriel Tamas a reclamat Celta Vigo pentru restante salariale. Tamas a evoluat la clubul spaniol in sezonul 2006/2007.   Asociatia Fotbalistilor Spanioli (AFE) a dat publicitatii lista gruparilor care au datorii catre jucatori. Pe aceasta lista se afla si Celta Vigo, printre fotbalistii care au denuntat neplata salariului fiind si romanul Gabriel Tamas, informeaza publicatia Faro de Vigo. RESTANTE. Celta a fost denuntata de trei jucatori: Tamas, Lequi si Javi Guerrero, datoria totala fiind de 605.965,96 de euro. Termenul pentru achitarea datoriei se incheie astazi. In cazul in care nu isi achita datoriile, Celta Vigo risca retrogradarea in liga a treia. Faro de Vigo sustine ca in cazul clubului Celta, cele trei denunturi sunt urmare a unui conflict intre jucatori si oficiali. In ceea ce-l priveste pe Javi Guerrero, a existat o confuzie in sensul ca atacantul cere bani pentru sezonul trecut, in care a evolua la Recreativo sub forma de imprumut. Fiecare club ii platea o parte din salariu, iar oficialii de la Celta au crezut initial ca gruparea denuntata a fost Recreativo, insa de fapt a fost invers. Cazurile lui Lequi si Tamas sunt diferite, cei doi fotbalisti aflandu-se in relatii proaste cu clubul spaniol, noteaza Faro de Vigo. In ceea ce-l priveste pe Lequi, datoria catre el va fi platita marti. Faro de Vigo scrie ca relatia dintre club si Lequi s-a deteriorat de la finalul sezonului trecut, dupa ce antrenorul Hristo Stoicikov nu l-a mai convocat pentru meciuri, iar apoi jucatorului i s-a comunicat ca nu mai intra in vederile tehnicianului pentru sezonul viitor. CAZ SPECIAL. Gabriel Tamas, care nu se mai afla la Celta in prezent, el transferandu-se la Auxerre, a fost imprumutat un sezon la Celta de catre Spartak Moscova. "Clubul a deschis procedura disciplinara impotriva lui Tamas, care inca nu a fost rezolvata. Totul s-a intamplat atunci cand jucatorul a revenit mai tarziu dupa ce a jucat pentru nationala Romaniei. Din cauza acestui fapt nu s-a realizat un acord, dar Celta trebuie oricum sa-si achite datoriile fata de jucator", scrie Faro de Vigo. Oficialii gruparii spaniole au incercat sa ia legatura cu Tamas si cu impresarul sau, insa nu au reusit, mai scrie Faro de Vigo, care subliniaza ca astazi isi va primi restantele financiare si Gabriel Tamas.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.