Un controversat imbogatit din Piatra Neamt, Marius Craciun, risca sa ajunga dupa gratii, desi a scapat de acestea dupa mai multe afaceri cercetate de DNA sau diferite structuri politienesti, insa a facut un scandal de pomina in fata hotelului Central
Un controversat imbogatit din Piatra Neamt, Marius Craciun, risca sa ajunga dupa gratii, desi a scapat de acestea dupa mai multe afaceri cercetate de DNA sau diferite structuri politienesti, insa a facut un scandal de pomina in fata hotelului Central, duminica dimineata, 29 iulie, in jurul orei 4.40. Nu este primul scandal pe care il face Marius Craciun la hotelul Central din Piatra Neamt, dar de data aceasta pentru calmarea situatiei a fost nevoie de interventia unui numar de patru echipaje de politie, cu care conflictul a fost extins. Conform purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al judetului Neamt, inspector Catalina Badeanu, Marius Craciun era sub influenta bauturilor alcoolice si a incercat sa tamponeze una dintre masinile politiei. Marius Craciun a fost audiat la DNA Bacau in afacerea returnarii ilegale de TVA in valoare de circa 10 milioane de euro, fiind acuzat ca a oferit mita pentru stoparea cercetarilor facute de Garda Financiara Neamt. Una dintre firmele lui Marius Craciun, Astrimob, era ultima veriga inainte de IDAC Export 2000 Piatra Neamt a lantului prin care a fost purtata, pentru umflarea valorii, o cantitate de rulmenti destinata exportului fictiv si returnarii ilegale de TVA. Un alt dosar greu plimbat intre Bucuresti si Piatra Neamt cerceteaza de ani buni afaceri cu petrol derulate de fratii Craciun.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.