George Copos, patronul Rapidului, a anuntat ieri, in "Fanatik", ca nu si-a luat gandul de la aducerea lui Ovidiu Herea in Giulesti, chiar daca in lupta sa cu Steaua a intra si Gigi Netoiu, care a oferit 4,1 milioane de euro pentru fotbalist. "Din pac
George Copos, patronul Rapidului, a anuntat ieri, in "Fanatik", ca nu si-a luat gandul de la aducerea lui Ovidiu Herea in Giulesti, chiar daca in lupta sa cu Steaua a intra si Gigi Netoiu, care a oferit 4,1 milioane de euro pentru fotbalist. "Din pacate, domnul Iacov nu se afla in apele teritoriale ale Romaniei, asa ca nu am mai avut nici o discutie cu dansul despre Herea. Noi il dorim in continuare la Rapid", a spus Copos. Patronul din Giulesti a aruncat sageti spre Ana Maria Prodan, impresarul fotbalistului, care nu a fost de acord cu mutarea jucatorului in Giulesti. "Stiu ca a fost trimis la echipa a doua a Nationalului, dar pentru situatia creata nu este el de vina, ci alte persoane. Ovidiu este un baiat extraordinar, tanar, de care Rapid are nevoie. Va garantez ca, daca va veni la Rapid, nu va avea nici o problema cu fanii", a mai spus Copos. La polul opus s-a aflat Viorel Moldovan, directorul sportiv al visiniilor, care s-a cam saturat de Herea. "Jucatorul are cel mai mult de suferit din toata situatia asta. Incep sa ma indoiesc de caracterul lui, daca a acceptat sa vina la prezentare, sa pozeze cu tricoul Rapidului alaturi de echipa. Pentru noi nu este nici o problema daca merge la Steaua, dar caracterul sau lasa de dorit", a comentat Moldovan. Pe de alta parte, Dumitru Dragomir, seful LPF, e convins ca afacerea Herea are un singur scop: "Asta e o vrajeala ce nu s-a pomenit. I se forteaza mana lui Copos. Doar atat". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.