Doar un an de pauza si-a luat team-ul Discovery Channel dupa incheierea in 2005 a erei Armstrong, echipa americana fiind vazuta, din nou, ieri, conducind plutonul Turului Frantei pe Champs Elysees. A facut-o pentru unul dintre urmasii lui Lance, ti
Doar un an de pauza si-a luat team-ul Discovery Channel dupa incheierea in 2005 a erei Armstrong, echipa americana fiind vazuta, din nou, ieri, conducind plutonul Turului Frantei pe Champs Elysees. A facut-o pentru unul dintre urmasii lui Lance, tinarul rutier spaniol Alberto Contador (24 ani) cistigind ieri Marea Bucla. Ceremonia de premiere a fost oficiata de primarii Londrei si Parisului, capitalele de start si sosire din 2007, dar editia din acest an s-a remarcat in principal prin multiplele scandaluri de dopaj. De altfel, chiar asupra noului campion planeaza mari suspiciuni de dopaj, el fiind implicat in afacerea Puerto, care a facut ravagii anul trecut in Spania. (D.S.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.